Apa caldă menajeră va fi deconectată pentru o lună

Serviciul de presă al SA „Termocom” este abilitat să informeze opinia publică despre deconectarea în perioada  9 iulie – 9 august a alimentării cu apă caldă menajeră a consumatorilor din mun. Chişinău.

Deconectarea este determinată de necesitatea efectuării lucrărilor de profilaxie şi reparaţie curentă a utilajului SA „CET-2” şi a reţelelor termice.

Reiterăm că potrivit normelor de securitate, anterior lucrărilor de testare este necesar ca sistemul de consum al energiei termice (agent termic şi apă caldă) să fie deconectat total şi sigur de la reţelele termice. Proprietarii încăperilor subterane, în care există reţele termice sau care se află în apropiere, trebuie să ia măsuri de precauţie în caz de deteriorare a reţelelor.

În nemijlocita apropiere de străzile, curţile, în subsolurile blocurilor locative sunt posibile defecţiuni ale ţevilor subterane cu reacţii termice prin expansiunea la suprafaţă a apei calde. Evitaţi şi nu permiteţi apropierea copiilor de subsolurile şi de locurile unde sesizaţi că apa caldă iese brusc la suprafaţă. În astfel de cazuri, dar şi pentru alte informaţii suplimentare, apelaţi Serviciul Dispecerat al întreprinderii: 022 441-138 (24/24 ore).

În cazul în care va fi posibilă reluarea anticipată a asigurării cu apă caldă menajeră, vom comunica suplimentar.

SA «Termocom»  regretă disconfortul creat de întreruperea alimentării cu apă caldă menajeră.

www.termocom.md